Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Denim Dark Jeans Neuw Blue Fit Skinny Bowery fqvgwPzaT

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Fit Pixie Pepe Skinny Denim Jeans qBgOt

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Plus Mid Vince Skinny Curved Jeans Fit Camuto Vintage Hem Indigo waF54Bqa
Black Støvletter Tigha Tigha Støvletter tUvFqa

FIND OS HER

Premium Black Timberland Iris 6 Snørestøvletter In wxTUa8nC

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Jessis Rygsække Liebeskind Berlin Pink Coral
Kunderne siger
Brown Belstaff Snørestøvletter Snørestøvletter Steeplefield Brown Steeplefield Belstaff RHw5P
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Pier Pier One Cognac One Snørestøvletter w7Oxfgq
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Jessis Coral Rygsække Berlin Liebeskind Pink

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland