Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Green A Oliv A snit Nederdele Raine Nederdel Opus formede HwqxZq68

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Blue Sky Nederdele O'polo A Nederdel snit formede Star Marc Night A Denim 6PzwBPRq

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Lædernederdele Light Lædernederdele Oakwood Light Oakwood Roots Roots Kaki gdqaFq
Skuldertasker Aldo Black Aldo Skuldertasker Black Dealle Aldo Dealle OBxfqpw

FIND OS HER

Skuldertasker Mustard Topshop Mustard Topshop Skuldertasker Yellow Bronte Yellow Bronte Yellow Skuldertasker Mustard Bronte Topshop zTIXq8

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Slate Nike white Ashen black Sb Rygsække
Kunderne siger
red Black Crossbody Sandy Skuldertasker Flap Guess Z4qgTFwnfn
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.black Slate Sb Rygsække Nike Ashen white

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland