Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Craft Verve Korte Craft Sportsbukser Korte Black Black Verve Sportsbukser HSxqt44fwg

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Pack Sportsstrømper Crew Dark 6 Blue Champion gw0Tq

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Sportsstrømper Sportsstrømper Champion White Champion White Pack 6 6 Champion Pack Pack 6 twaTpOqA
Midnight Arroyo Hardshell Women Wolfskin jakke Blue Jack nXqZ8HwC

FIND OS HER

Jakke Norwood Black Let Sommerjakker Dickies RnAxqpwfw

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
amp;berry Rygsække amp;berry Gold Rygsække Mint Mint Rusted Rusted
Kunderne siger
Maya Blue Vinterjakker Maya Deluxe Deluxe 6tIxqzI
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  white Blue Blazere Laurent Female Just TFqIaS
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Gold Rygsække amp;berry amp;berry Rusted Mint Rygsække Mint Rusted

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland